Choose your language

Følg os videre


2016-05
Skab dit eget design med VBG Rear End Solution

VBG lancerer nu VBG Rear End Solution. Et modulopbygget system, som gør det muligt at skabe en elegant lukket bagende – helt integreret med øvrige dele i VBG’s koblingssystem.


2015-12
MECHMATIC - Rengør og smører, mens du kører.

Med en VBG MechMatic installeret sparer du både tid og penge. Det gør du på grund af den kontinuerlige rengøring og smøring, der sker automatisk. Når VBG MechMatic kobles til trykluftsystemet, rengøres koblingen med et luftstød hver 6. time.


2015-10
Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alla behov.

Styrken i VBG’s koblingssystem er, at alle dele arbejder sammen i et robust og gennemtænkt system, hvor hver del er optimeret med henblik på maksimal sikkerhed og ydelse. Systemets koblinger, trækbjælker, gavle, trækstænger og andet tilbehør garanterer, at der er monteringsmuligheder til alle typer af lastbiler.


2014-12
Rigtigt og nem tilkobling

For at gøre det lettere for dig som chauffører er den nye VBG 795V­2 allerede ”født” med fangmunds forlængere.


2014-10
Nye muligheder, nye veje til fordel for din forretning.

Hvad er ECWVTA?
Siden april 2009 har EU arbejdet med ny lovgivning, der vil sikre fælles køretøjsstandarder og dermed harmonisere markedet. Nu er tiden kommet til større lastbiler.


2013-09
Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alla behov.

I vores trækbjælkesystem CMS fi nder du køretøjstilpassede og patenterede løsninger til alle slags påhængskøretøjer. Vi har trækbjælker til både udvendig og indvendig montering, de kan monteres centralt i bilrammen eller undermonteres ved hjælp af vores gavlsæt.


2012-10
MECHMATIC - Rengør og smører din kobling, mens du kører.

I vores stræben efter altid at forbedre arbejdssituationen for dig som fører lancerer vi nu endnu en verdensnyhed – MechMatic. Det er et unikt produkt, som helt automatisk rengør koblingen med luft og smører den med olietåge, mens du kører.


2012-08
Fast fangmund med fuld bevægelighed.

I over 60 år har VBG drevet udviklingen af lastbilskoblinger. Nu er det tid til endnu en verdensnyhed – 575V-2. Det er noget så enestående som en kobling til et 50 mm-trækøje med fast fangmund og fuldt vinkeludslag.