Regler/lovgivning

Bemærk!
At et køretøj er synet og godkendt ikke nødvendigvis er en garanti for at alt er 100%. Synet og godkendt indebærer ikke at alt er kontrolleret i henhold til gældende regler. Et syn er kun en stikprøvekontrol, ikke en permanent godkendelse til tid og evighed.
Et godt udgangspunkt er, altid at anvende komponenter som er typegodkendt iht. EU94/20. Det er din garanti for at du også i fremtiden kan få synet og godkendt dine køretøjer.

Er du i tvivl om tolkning af gældende regler og hvad som egentlig er minimumskravene, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vejledning om syn af køretøjer, klik her >>